Quaders d'Estudi, 35

DD.AA.


Editorial: Centre d'Estudis de L'Hospitalet
Pàgines: 212
ISBN: ISSN 2013-9691

Compra'l

El número 35 dels Quaderns d’Estudis està dedicat a Les xarxes de suport i coorperació com a resposta col·lectiva a la nova fase d’empobriment veïnal.

El llibre, resultat de la cooperació entre el Centre d’Estudis de l’Hospitalet i l’Ateneu Cooperatiu La Col·lectiva vol ser un referent en el camp de l’estudi del moviment cooperatiu a la ciutat de l’Hospitalet. Una ciutat amb una llarga trajectòria com posa de manifest Manuel Domínguez en el seu article i una ciutat amb molta iniciativa com mostren els altres articles.

El llibre s’estructura en 3 grans apartats: Aproximació històrica al cooperativisme a l’Hospitalet;Construint alternatives. Els reptes de l’economia social i solidària a l’Hospitalet de Llobregat i Cap a on ens imaginem que va el cooperativisme a l’Hospitalet? Mesures cap a l’economia social i solidària. Cada part inclou exemples de cooperativisme.

Una publicació que vol ser un exemple a seguir en el camp de la solidaritat i la cooperació dels diferents agents socials per avançar en la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

El Projecte ha estat possible gràcies als suports de l’Ajuntament de la ciutat, de la Fundació Institut Ramon Muntaner, al Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i al Ministerio de Trabajo y Economia Social